Follow me

Contact/Over mij

Welkom,

Mijn naam is Marion van Eijsden, moeder van twee kinderen, 3 katten en een Hulphond Sjors. Ik woon in de kustplaats Katwijk (z-h) nog geen 900 meter van het strand.
Ik ben een enthousiaste scrapbooker sinds 2001 en ontdekte later het maken van scrapkaarten, stempelen en inkleuren van stempels. 
Hoewel ik een eigen hobbyruimte heb vind ik het heerlijk om gewoon lekker in de huiskamer bezig te zijn.. te midden van het dagelijkse leven.

Ik ben jaren Design Team lid geweest van winkels en ontwerpers van stempels over de wereld.
Sinds enige tijd ben ik helemaal idolaat van de stempels, papier en materialen van Stampin' Up! en heb ik de stap gemaakt om er ook mee aan de slag te gaan. 
Het is het leukste wat ik heb kunnen doen. Ik kan ieder moment dat ik wil lekker aan de slag met de materialen, workshops geven en vooral genieten, plezier maken met mijn teamgenoten en zo ook nog eens mijn eigen hobby bekostigen.

Hier op mijn blog Stampin by MarionE kun je mijn stijl van kaarten maken terugvinden. Ook vindt je daar een scala aan aanbiedingen, aankondigingen nieuwe producten, (techniek) workshops, verzamelbestellingen, clubs, en shares om aan mee te doen.
Wie weet kan ik je zodanig inspireren dat je ook aan de slag wil om te gaan werken met Stampin' Up!. Of je dit nu wil doen om je hobby te bekostigen, voordeel van kortingen bij bestellen of echt een inkomen te krijgen...in alle gevallen ben je aan het juiste adres om je bij mij in te schrijven en help ik je met opstarten en het verwezenlijken van jouw doel.

Heb je vragen over wat dan ook, schroom niet en mail gerust, 
vragen geeft nimmer verplichtingen!


Heb je vragen over Stampin' Up!®,  het bijwonen van een workshop, gastvrouw zijn bij een workshop, of zelf demonstratrice(m/v) worden of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact met mij op.


E-mail 24/7:  stampinmarion@gmail.com
Mobiel:     06 - 235 77 88 5

 Via Whats App of sms de hele dag bereikbaar
Wil je liever gebeld worden?
Sms of mail dan je telefoonnummer en je naam!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

=